Website ontwikkeling

Websites zijn er in verschillende vormen, denk aan een bedrijfswebsite, forum, blog of community site. Belangrijk is dat een website haar doelen bereikt. Een website moet bij het product, dienst of doel passen. Een standaard weboplossing bestaat niet, elke website is uniek gemaakt voor datgene waar het voor dient.

Uniek ontwerp

Wij maken geen gebruik van standaard templates, elke website die door ons ontwikkeld wordt is uniek vormgegeven. Een webdesign hoort dat gene uit te stralen wat u aan de bezoekers wil laten zien.

Beheer uw eigen content

Drupal  LogoWij leveren websites die beheerbaar zijn door onze klanten. Zo kunt u zelf de website up-to-date houden. Momenteel maken wij onderscheid tussen 2 typen CMS, volledig op maat gemaakt en met behulp van het open source CMS Drupal. Er zijn een heleboel factoren die invloed hebben op de keuze van het juiste CMS, mocht u hierover ons advies willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Uitgebreide statistieken met Google Analytics

Google bied een uitstekend statistieken pakket waarmee u kunt bijhouden hoeveel bezoekers uw site heeft, waar deze bezoekers vandaan komen en nog veel meer. Wij maken voor elke website een eigen Google Analytics account aan zodat u dit zelf kan bijhouden en wij hier samen op in kunnen spelen om de website nog beter af te richten op uw doelgroep.

Google Analytics

Contactgegevens

MDJ Webdiensten

Johan van Welveldelaan 7
9766 PG Eelderwolde

KVK: 01137598
BTW: NL124464531B01

Maico de Jong

Tel: +31(06)12277742
Mail: [email protected]