Effectieve e-mail marketing

Een nieuwsbrief is een doelgericht en betaalbaar reclamemiddel. Via een nieuwsbrief kunnen doelgroepen op een effectieve manier bereikt worden. Wij bieden een totaalpakket, waarmee nieuwsbrieven op een makkelijke manier gevuld en verzonden kunnen worden.

Uniek ontwerp, aangepast aan uw huisstijl of website

Om al uw internetmiddelen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen maken wij nieuwsbrieven op basis van uw huidige huisstijl en/of website. Ook wordt er voor gezorgd dat het ontwerp op de meest voorkomende emailsoftware goed naar voren komt.

Nieuwsbrief op basis van templates

Een nieuwsbrief bestaat uit een ontwerp verwerkt in een logische opbouw, wij zorgen ervoor dat deze opbouw klaar staat zodat u alleen nog maar voor de content hoeft te zorgen en deze zelf in de template kan plaatsen. Op die manier is het ook mogelijk meerdere campagnes te versturen met eenzelfde template.

Automatisch gegenereerde abonnee lijst

Het formulier voor aan- en afmelding van de nieuwsbrief wordt geïntegreerd in uw huidige website. Zo kunnen mensen zich op een makkelijke manier in en uitschrijven voor de nieuwsbrief. Ook heeft u zelf volledig de controle over deze lijst via een beheersysteem, zo kunnen er abonnees bewerkt, verwijderd en toegevoegd worden.

Uitgebreide statistieken

Van uw verzonden campagnes worden statistieken aangemaakt waarin de resultaten bekeken kunnen worden. Dit is een handig middel om de volgende campagne te optimaliseren.

Contactgegevens

MDJ Webdiensten

Johan van Welveldelaan 7
9766 PG Eelderwolde

KVK: 01137598
BTW: NL124464531B01

Maico de Jong

Tel: +31(06)12277742
Mail: [email protected]